CAFETARIA DORP

CAFETARIA DORP heerlijke oosterse specialiteiten en snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Dorp. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 22:49 Heb nu een paar keer besteld goed eten lekker warm en goede bezorging
20 mei 2022 om 18:14 We bestellen hier vaker en het eten smaakt altijd heerlijk. Bedankt weer!
16 mei 2022 om 0:26 Eerste keer besteld zeer lekker en warm.eten en snelle bezorging
15 mei 2022 om 19:49 Meer kip in kerrie Minder groente Top weer
4 mei 2022 om 20:17 Prima eten
28 apr 2022 om 10:56 Het eten was niet lekker, De friet was zo doorgebakken dat het hol van binnen was, De burger viel uit elkaar zo nat en slap broodje, en de pikanto was gewoon een berenklauw zonder ui. Ook de pindasaus was dunne saus, geen lekkere sate saus.
27 apr 2022 om 16:19 Ik vond het eeten goed en lekker eten hartelijke dank groetjes van Dennis harinck uit Alblasserdam
22 apr 2022 om 21:57 Ik vond de bestelling goet en lekker het eeten het was goed hoor hè hartelijke dank groetjes van Dennis harinck uit Alblasserdam
9 apr 2022 om 22:31 Voor de 2 keer nu besteld het was geweldig erg lekker
4 apr 2022 om 19:06 Eten was niet heel warm en bezorging ruim een uur!
1 apr 2022 om 19:44 Kwam pas na 2 uur
1 apr 2022 om 18:51 We kregen de verkeerde bestelling na 50 minuten weer wacht op nieuwe bestelling duurde ook 30 minuten We gaan er niet meer bestellen.